dimecres, 1 de juny del 2022

Sexe oral

 

Una dona tatuada va descloure la porta de l’apartament. Després de comprovar que l’Armand era un dels convocats a la prova, el va fer passar. Tres homes més s’esperaven a la sala d’estar. Ja anaven despullats. Mostraven una musculatura ben treballada a la sala de pesos. Tatuatges de tota mena decoraven els seus cossos. Centenars de papallones van arrencar el vol a l’estómac de l’Armand. Ara lamentava haver gallejat davant de tota la classe, contestant aquell reclam per actors novells amb l’argument que ell estava dotat «de llarg» per fer una tasca que era la més plaent del món.    

L’Armand va saludar amb un hola apocat. Cap dels altres no va contestar. Contemplaven, absorts, els seus telèfons, mentre es fregaven la llança amb la mà. Ell es va treure la roba en un racó. La va desar, plegada, a sobre un puf. Aleshores, la dona tatuada va reclamar al següent postulant. Després, va recomanar a l’Armand que es posés a to de pressa, que el temps era or en aquell ram. Una suor freda va amarar a l’Armand, que va procurar concentrar-se en pensaments sexuals: Els mugrons de la Roser. El cul de la Marta. Els tangues de la Paula. La Paula sense tangues. Però, res de res. L’espasa no s’enravenava. Estava fet un flam. Atabalat, va recórrer al telèfon, buscant cansalada que l’ajudés a redreçar la cosa. Un fracàs.

Al set de rodatge el va rebre una mossa de cos voluptuós, ajaguda en un catre. El problema per l’Armand era la gentada que l’esguardava. Com que la broca no marcava les dotze, la jove va recórrer a les seves arts bucals. Va ser debades. El cap de colla, després de fer petar la llengua un parell de cops, va engegar a pastar fang al pretendent. «Un altre pòtol que es pensava que fer d’actor porno era xauxa», va bramar l’home mentre l’Armand marxava amb la cua entre cames.


Foto de Revolver Creative Company en Unsplash


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada